Palokan Hammas Oy on 25 vuoden kokemuksella yksi Keski-Suomen johtavista hammashoidon palveluntarjoajista. Hammaslääkäripalveluiden lisäksi Palokan Hampaalta saa myös kattavat hammaslaboratorio- ja erikoishammasteknikkopalvelut.

Yhteistyömme Palokan Hampaan kanssa  ulottuu rankaproteesien ja siltakehysten valmistukseen kobolttikromista (remanium® star) SLM-metalli 3D-tulostuksella. Vuosien mittaan työnkulusta on tullut yksinkertaista ja selkeää: Palokan Hammas lähettää meille tuotteiden CAD / CAM-mallit, me tulostamme lopputuotteet ja lähetämme ne takaisin joko Palokan Hampaalle tai suoraan heidän asiakkaalleen.

Työnkulku

1. SKANNAUS – Hammaslääkäri tai -labra ottaa digitaalisen jäljennöksen tai skannaa fyysisen mallin tai painauman.

2. MALLINNUS – Hammaslääkäri tai -labra mallintaa/rakentaa/rekonstruoi digitaalisen datan pohjalta tarvittavan 3D-mallin.

3. 3D-PRINTTAUS – Hammaslääkäri tai -labra lähettää 3D-mallin Materflowlle valmistusta varten.

4. TOIMITUS – Valmistuksen, jälkikäsittelyjen ja laadunvarmistuksen jälkeen Materflow lähettää tuotteet suoraan hammaslääkärille tai labraan. Koko prosessiin menee toimituksineen yleensä n. 3-6 työpäivää.

 

Käsittelemme kaiken potilastietoihin liittyvän informaation luottamuksellisesti. Käytämme suojattuja ohjelmistoja, ja vain määrätyt henkilöt käsittelevät saamiamme tilauksia.

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search