E-Glass

E-Glass

E-Glass on läpikuultava materiaali. Optisiin ominaisuuksiin voidaan vaikuttaa pintakäsittelyillä, jolloin kappaleesta on mahdollista saada lähes optisesti kirkas tai opaalimaisen läpikuultava. Materiaalilla saadaan aikaan tarkat yksityiskohdat ja sileä pinnanlaatu. Tulostettavat kappaleet vaativat tukimateriaalin, joka poistetaan tulostuksen jälkeen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat prototyypit ja tietyissä tapauksissa myös lopputuotteet.

  • Valojohteet
  • Koulutustarkoitukset esim. virtausmallit
  • Silikonivalun master-mallit
  • Valaisimien profiilit ja kuvut

3D-tulostustekniikka: Stereolitografia
Tulostuskammio/max koko: 266 mm x 175 mm x 193 mm
Kerrospaksuus: 50 – 100 um
Tyypillinen tarkkuus: ± 0,25mm + ± 0,1mm/100mm
Tukiaine: Tulostettava materiaali

Lue lisää:
> Materiaalitiedot
> Stereolitografia

E-glass on UV-kovettuvaa hartsia, joka jatkaa UV-reaktiota myös valmistuksen jälkeen. Sitä ei suositella lopputuotekäyttöön paikkoihin, joissa se altistuu mekaanisille rasituksille.

Kirkkautta ja läpikuultavuutta voidaan muokata erilaisilla jälkikäsittelyillä. Hionta lisää opaalimaisuutta, kun taas lakka kirkastaa kappaleen.

Seinämäpaksuus

Suositeltu seinämäpaksuus kappaleille on 1 mm. Tätä pienemmät rakenteet eivät välttämättä kestä jälkikäsittelyvaiheita. Valmistuksen jälkeen kappaleet pestään alkoholissa ja tuet poistetaan.

seinama

Tekstit ja kuvioinnit

Erilaiset tekstit ja kuvioinnit on mahdollista toteuttaa riippuen koosta, syvyydestä/korkeudesta sekä kappaleen orientaatiosta tulostuksessa. Kysy lisätietoa tekstien ja kuviointien toteutuksesta.

teksti

Vääntymä

Hyvin ohuet pinta-alat saattavat vääntyä tulostuksen jälkeisen UV-kovetuksen aikana. Vääntymien mahdollisuus minimoidaan hyvällä suunnittelutyöllä sekä tuotannonvalvonnalla.

vaaristyma
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search