Peba 2301

Peba 2301 valmistetaan SLS-menetelmällä ja se on väriltään hieman kellertävä elastomeeri. Tyypillisiin sovelluskohteisiin kuuluu joustoa, kestävyyttä ja venymistä vaativat komponentit. Materiaali on kumimaista, mutta kuitenkin asteikon kovemmasta päästä. Sillä on myös hyvä väsymisen kesto.

PINTAKÄSITTELY

PEBA 2301 voidaan myös pintakäsitellä. Yleisin pintakäsittely on värjäys: muovi on mahdollista värjätä ns. ”uppovärjäämällä” mihin tahansa perusväriin, jolloin pinnasta tulee tasainen, ja sen paksuus ei muutu kuten maalatessa. Lisäksi se on mahdollista täryhioa sileämmäksi. PEBA 2301 kelpaa niin prototyyppeihin, kuin lopputuotteisiin.

  • Teollisuuden komponentit
  • Robottien osat
  • Iskua kestävät komponenti
3D-tulostuksen tuomien etujen vuoksi tuote voidaan suunnitella käyttötarkoitukseensa optimaaliseksi. Jousto-ominaisuuksiin voi vaikuttaa vapaalla suunnittelulla esimerkiksi kennorakenteilla ja vastaavilla
Mekaanisten ominaisuuksien lisäksi materiaalilla on lisäksi hyvä kemiallinen kesto. Raaka-aine on Evonikin kehittämä polyether block amidi (TPE). Materiaali on herkähkö UV-säteilylle, mutta esim värjäyspalvelullamme sitä voidaan parantaa.

PEBA 2301 mekaaniset arvot

  • Tulostuskammio: 320 mm x 320mm x 600 mm
  • Kerrospaksuus: 0.1 mm
  • Tyypillinen tarkkuus: ± 0.25 mm ± 0.1/100mm
  • Tukiaine: Ei tarvita

Seinämäpaksuus

Tyypillinen suositeltu alaraja seinämän vahvuudelle on 1 mm.

seinama

Kaiverrukset ja kohokuviot

Kaiverruksiin ja kohokirjaimiin suositellaan käytettäväksi minimissään 0,5 mm paksuutta ja tarpeeksi korkeutta, jotta kaikki muodot näkyvät selkeästi.

teksti
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search