PEBA 2301

PEBA 2301

PEBA 2301 on väriltään hieman kellertävä ja kumimainen elastomeeri, jolla on hyvä kovuus ja väsymisen kesto. Tyypillisiin sovelluskohteisiin kuuluu joustoa, kestävyyttä ja venymistä vaativat komponentit.

  • Teollisuuden komponentit
  • Robottien osat
  • Iskua kestävät komponenti

PINTAKÄSITTELY

PEBA 2301 voidaan myös pintakäsitellä. Yleisin pintakäsittely on värjäys: muovi on mahdollista värjätä ns. ”uppovärjäämällä” mihin tahansa perusväriin, jolloin pinnasta tulee tasainen, ja sen paksuus ei muutu kuten maalatessa. Lisäksi se on mahdollista täryhioa sileämmäksi. PEBA 2301 kelpaa niin prototyyppeihin kuin lopputuotteisiin.

3D-tulostustekniikka: Selective Laser Sintering (SLS)
Tulostuskammio/max koko: 320 mm x 320 mm x 600 mm
Kerrospaksuus: 100 um
Tyypillinen tarkkuus: ± 0,25mm + ± 0,1mm/100mm

Lue lisää:
> Materiaalitiedot
> Selective Laser Sintering
> Selective Laser Sintering suunnitteluohjeet

Mekaanisten ominaisuuksien lisäksi materiaalilla on hyvä kemiallinen kesto. Raaka-aine on Evonikin kehittämä polyether block amidi (TPE). Materiaali on herkähkö UV-säteilylle, mutta sitä voidaan parantaa esim. värjäyksen avulla. Jousto-ominaisuuksiin voi vaikuttaa vapaalla suunnittelulla, esimerkiksi kennorakenteilla.

Seinämäpaksuus

Tyypillinen suositeltu alaraja seinämän paksuudelle on 1 mm.

seinama

Tekstit ja kuvioinnit

Erilaiset tekstit ja kuvioinnit on mahdollista toteuttaa riippuen koosta, syvyydestä/korkeudesta sekä kappaleen orientaatiosta tulostuksessa. Kysy lisätietoa tekstien ja kuviointien toteutuksesta.

teksti
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search