Valmistus 3D-tulostamalla.

Tuotamme 3D-tulosteita pääasiallisesti PK-yrityksiin ja teollisuuteen, mutta myös kuluttajille. Olemme keskittyneet erityisesti lopputuotteiden valmistamiseen sekä yksittäisinä esineinä että sarjoina. Valmistus 3D-tulostamalla on nykyaikainen tapa tehdä asiat helposti ja nopeasti.

Sarjatuontanto 3D-tulostamalla on hyvä tapa mahdollistaa tuotteen päivitettävyys sekä pudottaa varastointi- ja muottikuluja. Sen sijaan että tuotat kalliin muotin ja tilaat suuren määrän tuotteita varastoon säästääksesi kappalekustannuksessa, kannattaa tarkastella tuotteisiin sijoitettua pääomaa sekä varastoinnin tarvetta. Voisiko tässä kohtaa siirtää varastoon sidottua pääomaa ydinliiketoiminnan tai tuotekehityksen puolelle?

Materflow:n tuotannosta noin 70% vuonna 2017 oli sarjatuotettuja lopputuotteita.

Prototyypit ja visuaaliset mallit.

Prototyypin tai visuaalisen mallin valmistaminen 3D-tulostamalla on kustannustehokkain valmistusmenetelmä. Etuna on laatu ja nopeus, sekä rajoittamaton geometria. Perinteiset menetelmät ovat hitaampia, useimmiten kalliimpia ja geometrisiä rajoitteita on paljon.

Vuonna 2016 Keräsimme hieman tietoa asiakkailtamme liittyen toimitettuihin tuotteisiin ja niiden käyttökohteisiin. Keräämämme tieto vahvisti käsitystämme, että suurin osa tulosteistamme menevät lopputuotteisiin. Tämä voi olla joillekin yllättävä tieto, mutta meillä se vain vahvisti käsitystä, joka asiakkaiden kanssa toimiessa on syntynyt. 

Lue lisää:

Tarvitsetko apua suunnitteluun? Ota yhteyttä!