Sopimusvalmistus

Manufacturing as a service – Jätä valmistus meille ja keskity suunnitteluun!

Sopimusvalmistuksen avulla asiakas saa täyden hyödyn Materflown tuotantolinjasta ja henkilökunnan osaamisesta kiinteällä kuukausihinnalla.

Mikä on tärkeintä juuri teille: Toimitusaika, toimitusvarmuus? Hinta? Useimmiten varmasti kaikki edellä mainittu. Sopimusvalmistuksessa kaikki voidaan räätälöidä juuri teidän tuotantoonne sopivaksi.

Autamme asiakasta selvittämään mikä on nopein tapa päästä eteenpäin ja samalla ottaa seuraava askel kohti tehokkaampaa tuotantoprosessia. Olemme tehneet sopimusvalmistusta 3D- tulostamalla asiakkaillemme jo vuodesta 2013.

Materflown MaaS-palvelu auttaa yritystäsi monilla tavoilla. Ei ole tarvetta investoida tulostustekniikkaan koneiden, materiaalien, tilan eikä koulutuksen muodossa. Tiimimme ammattitaito ja kattavat palvelumme tekevät sen tarpettomaksi, ja te voitte keskittyä olennaiseen omalla alallanne.

Sopimusvalmistus palvelun käyttöönotto alkaa asiakaskohtaisista tarpeista ja niiden kartoituksesta, joiden perusteella päätetään lähtökohdat yrityksen oman liiketoiminnan ehdoilla.

Digitaaliset varaosat

Digitaaliset varaosat ovat yksi MaaS-palveluun soveltuva tuote. Materflow osallistui VTT:n ja Aalto- yliopiston kanssa tekemään tutkimukseen, jossa todettiin digitaalisten varaosien soveltuvan erityisen hyvin sopimusvalmistustuotteiksi. Tutkimuksessa todettiin, että yritykset voivat säästää huomattavasti varastointikustannuksissa digitaalisten varaosien avulla.

sopimusvalmistus - varaosa
60 -luvulla valmistetut teippipainokoneen sähkömoottorin osa jota ei enää saanut mistään.

Hankkeessa todettiin, että jo nyt sekä tulevaisuudessa digitaalisilla varaosilla tulee olemaan valtava potentiaali teollisessa tuotannossa. Tutkimus keskittyi vertailemaan perinteisillä menetelmillä- ja 3D-tulostamalla valmistettuja varaosia. Todettiin, että jo nyt 5% varaosista voitaisiin valmistaa digitaalisesti. Varastointikustannusten lasku, helposti päivitettävät digitaaliset kirjastot ja helpompi tuotantologistiikka on siis jo yritysten ulottuvilla! Kaikki tämä tarkoittaa tehokkaampaa toimintaa nykyistä kustannustehokkaammin.

Meiltä saat varaosan hätätapauksessa jopa 2:ssa päivässä!
Ota yhteyttä!