Tarvekartoitus

Mietitkö, olisiko 3D-tulostuksesta hyötyä yrityksesi liiketoimintaan? Meillä on kokemusta yli 600 yrityksen tarpeista ja heidän lukuisista hankkeistaan. Tarvekartoitus auttaa sinua löytämään ne kohdat liiketoiminnastasi joita pystyt parantamaan tai joissa pystyt säästämään avullamme! Joskus pienelläkin muutoksella tuotteisiin, saadaan aikaan suuret säästöt.

Monimutkaisten mekaanisten kokonaisuuksien luominen perinteisellä tekniikalla vaatii suurta tarkkuutta ja osaamista. Tämä tarkoittaa sitä että hinta nousee mitä monimutkaisemmasta tuotteesta eli osakokonaisuudesta on kysymys. 3D-tulostuksessa tätä ongelmaa ei ole. Monimutkaisuus monesti jopa alentaa tuotteen hintaa. 

Pieni varaosa yllätti kustannustehokkuudellaan.

Meidät kannattaa kutsua paikan päälle tutustumaan ongelmakohtiin, joita ei ehkä ole tullut edes ajatelleeksi. Yhteisyön kautta myös henkilökunta tutustuu 3D-tulostuksen mahdollisuuksiin ja oppii hyödyntämään tekniikan mahdollisuuksia. Liiketoiminnen tehostamisen ohella tarvekartoituksessa selvitetään 3D-tulostuksen hyödyntämistä liiketoiminnan kehittämisessä ja kustannusten hallinnassa. Kartoitus toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa tutustumalla huolellisesti asiakkaan liiketoimintaan ja nykyisiin toimintapoihin. Sen jälkeen teemme konkreettisen ehdotuksen siitä, miten voitte kehittää toimintaa ja esimerkiksi saada säästöjä 3D-tulostuksen avulla.

Milloin 3D-tulostus toimii parhaiten tuotantoratkaisuna? Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksenne tilanne!