Materflow – 3D-tulostuksen ammattilaiset

Olemme Materflow, lahtelainen digitaalisten valmistuspalveluiden tarjoaja. Käytössämme on markkinoiden parhaat materiaalit, teknologiat ja jälkikäsittelyt. Tiimillämme on yli 15-vuoden kokemus 3D-tulostuksesta ja sen lisäpalveluista. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta on Materflow yksi suomen johtavia 3D-tulostuksen palveluntarjoajia.

Tarjoamme toimintavarman alustan tuotteidesi tuotannolle sekä toimitukselle. Olitpa sitten etsimässä vaihtoehtoista tuotantotapaa tai skaalamassa yrityksesi tuotantoa.

Materflow:n kehittyvät online-palvelut on rakennettu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Olemme ottaneet täysin uuden lähestymistavan tarjouspyyntöjen käsittelyyn, jonka seurauksena pystymme palvelemaan niin isoja, kuin pieniä yrityksiä. R&D-osasto voi laittaa tarjouksen linkin salasanoineen ostohenkilölle ja oleelliset tiedot saadaan kaikki oikeaan paikkaan. Mikä tärkeintä: uudet palvelumme sallivat yritysten tehdä tilauksia ja tarjouspyyntöjä vuorokauden ympäri.

Lisäksi 3D-Neuvolastamme löytyy luettavaa niin uudelle, kuin vanhalle asiakkaalle. Teknistä nippelitietoa ja yleisen tason prosessikuvauksia. Avoin tiedon jakaminen on osa yrityksemme toimintatapaa!

Tutustu 3D-neuvolaan!

Olemme ratkaisujen toimittaja. Tuomme digitaalisen valmistuksen yrityksille koosta riippumatta.