Metallin 3D-tulostus

Moderni 3D-tulostus muovaa erinomaisesti myös metallia!

Metallin 3D-tulostusta käytetään korvaamaan koneistettuja tai valettuja osia. 3D-tulostus metallille onkin sopiva ja kustannustehokas vaihtoehto piensarjatuotannolle tai silloin, kun tarvitaan tuotteita, joita on hankala tai mahdoton valmistaa perinteisillä teknologioilla.

Käyttämämme huippumoderni tulostusteknologia mahdollistaa metallikomponenttien suunnittelun ja toteuttamisen tavalla, joka parantaa suoraan asiakkaamme omaa kilpailukykyä. Metallin 3D-tulostamisen etuna on, että menetelmä soveltuu käytännössä minkälaisen komponentin valmistukseen tahansa. Monimutkainenkaan rakenne ei aiheuta ongelmia.

Metallille 3D-tulostamalla myös prototyyppaaminen käy helposti ja tehokkaasti.

Lue lisää 3D-metallitulostuksessa käytettävistä materiaaleista ja tuotannosta.

3D-tulostus metallille – vaihtoehto koneistukselle

Siirtyminen koneistuksesta tulostukseen saattaa parhaimmillaan laskea valmistettavan osan tai piensarjan tuotantokustannuksia huomattavasti. Osien suoraviivainen valmistus keventää myös logistiikkaa ja lyhentää tuotantokatkoja.

Esimerkiksi mahdolliset kappaleisiin tehtävät muutokset onnistuvat suoraan suunnitteluohjelmalla muokkaamalla. Tulostusmenetelmä vähentää myös jälkikäsittelyn tarvetta, kuten hitsaamista ja kokoonpanoa. Metallitulostuksella kyetään luomaan kappaleisiin myös sisäkkäisiä ja liikkuvia osia.

3D-metallitulostetut osat voivat olla hieman kevyempiä verrattuna koneistamalla valmistettuihin kappaleisiin, ovat ne kuitenkin yhtä kestäviä. Keveydellä voidaan hakea optimoitu rakenne, jolloin massaa on vain siellä missä sitä tarvitaan.

Valjasta 3d-metallitulostus oman yrityksesi kilpailuvaltiksi

Kun kyse on rakenteeltaan monimutkaisista tai muodoiltaan monitahoisista komponenteista, heti käyttövalmiit 3D-metallitulosteet päihittävät perinteisin menetelmin tehtävän tuotannon. Suunnittelun hankaluus, muottien kanssa pelaaminen ja työläs jälkikäsittely sekä varastointi ja ylimääräinen logistiikka jäävät historiaan.

Kerromme sinulle mielellämme lisää tulostusmenetelmän monipuolisista eduista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää metallin 3D-tulostuksesta! 

3D-metallitulostus

AlSi10Mg Aluminium 3D-Printing
  • Vaihtoehto koneistukselle
  • Sopii prototyypeille ja piensarjoille
  • Kustannustehokas menetelmä
  • Kestävä lopputulos
  • Vähentää kokoonpanon tarvetta
  • Kevyempi paino
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search