Metallin 3D-tulostus

Modernia metallin 3D-tulostusta teollisuuden tarpeisiin!

Käyttämämme huippumoderni 3D-tulostusteknologia mahdollistaa metallikomponenttien suunnittelun ja toteuttamisen tavalla, joka parantaa suoraan asiakkaamme omaa kilpailukykyä.

Metallin 3D-tulostus toimii parhaiten, kun sitä käytetään korvaamaan koneistettuja tai valettuja osia. Kappaleiden optimoinnilla pääsee erinomaisiin tuloksiin. Säästä materiaalia ja paranna suorituskykyä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Metallin 3D-tulostamisen etuna on, että menetelmä soveltuu lähes minkälaisen komponentin valmistukseen tahansa. Monimutkainenkaan rakenne ei aiheuta ongelmia.

3D-tulostus metallille onkin sopiva ja kustannustehokas vaihtoehto piensarjatuotannolle tai silloin, kun tarvitaan tuotteita, joita on hankalaa tai peräti mahdotonta valmistaa perinteisillä teknologioilla.

3D-tulostamalla myös metallinen prototyyppaaminen käy helposti ja tehokkaasti.

Lue lisää 3D-metallitulostuksessa käytettävistä materiaaleista ja tuotannosta.

3D-tulostus metallille – erinomainen vaihtoehto koneistukselle

Siirtymällä koneistuksesta 3d-tulostukseen on mahdollista laskea kappaleen valmistuskustannuksia. Käytännössä koneistuksessa maksetaan massan poistamisesta ja tulostuksessa kustannus syntyy massan lisäämisestä. Logiikka on siis täysin päinvastainen. Tämä on tärkeä asia mikä täytyy huomioida jo suunnittelun alkutaipaleella.

Tulostusmenetelmä vähentää myös jälkikäsittelyn tarvetta, kuten hitsaamista ja kokoonpanoa. 3D-metallitulostetut osat saavat olla kevyempiä verrattuna koneistamalla valmistettuihin kappaleisiin. Keveydellä voidaan hakea optimoitu rakenne, jolloin massaa on vain siellä missä sitä tarvitaan. Silti ne ovat yhtä kestäviä.

Metallitulostuksella kyetään luomaan kappaleisiin myös sisäkkäisiä ja liikkuvia osia. Myös esimerkiksi mahdolliset kappaleisiin tehtävät muutokset onnistuvat suoraan suunnitteluohjelmalla muokkaamalla.

Suoraviivainen valmistus keventää myös logistiikkaa ja lyhentää tuotantokatkoja.

Valjasta 3d-metallitulostus oman yrityksesi kilpailuvaltiksi

3D-metallitulostamisella suunnittelun hankaluus, muottien kanssa pelaaminen ja työläs jälkikäsittely sekä varastointi ja ylimääräinen logistiikka jäävät historiaan.

Heti käyttövalmiit 3D-metallitulosteet päihittävät perinteisin menetelmin tehtävän tuotannon. Erityisesti silloin, kun on kyseessä rakenteeltaan monimutkaiset tai muodoiltaan monitahoiset komponentit. 

Kustannusetuja voidaan saavuttaa myös hyvin yksinkertaisten kappaleiden 3D-metallitulostuksen ansiosta. Lue, miten nastoitusrobottien valmistaja  A-Tekniikka päätyi 3D-tulostukseen .

Kerromme sinulle mielellämme lisää tulostusmenetelmän monipuolisista eduista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää metallin 3D-tulostuksesta! 

3D-metallitulostus

AlSi10Mg Aluminium 3D-Printing
  • Vaihtoehto koneistukselle
  • Sopii prototyypeille ja piensarjoille
  • Kustannustehokas menetelmä
  • Kestävä lopputulos
  • Vähentää kokoonpanon tarvetta
  • Kevyempi paino

Start typing and press Enter to search