Muovin 3D-tulostus

Muovin 3D-printtaus tuo kustannustehokkuutta!

Teollisen tason tuotantokoneilla 3D-tulostetut muoviosat ovat mekaanisilta ja kemiallisilta ominaisuuksiltaan täysin verrattavissa perinteisin menetelmin valmistettuihin osiin: 3D-tulosteet ovat mekaanisesti erittäin kestäviä ja sietävät hyvin myös erilaisia kemikaaleja. Noin 85 % kaikista valmistamistamme tulosteista päätyy lopputuotekäyttöön ja osa vielä todella koviin olosuhteisiin.

Nykyaikainen teollinen muovin 3D-tulostus soveltuu erinomaisesti sarjatuotantoon. Valmistamme tälläkin hetkellä useiden tuhansien kappaleiden sarjoja asiakkaillemme joka kuukausi ja panostamme sarjatuotannon resurssien ylläpitoon jatkuvasti lisää.

Tuotesuunnittelun helppous tarjoaa niin ikään ylivertaisen edun. Jos kappaleisiin halutaan muutoksia, ne onnistuvat suoraan kuvaruudulla suunnitteluohjelman avulla. Ei ylimääräisiä muotituksia, ei koneistamista – uudistettujen kappaleiden tuotanto voidaan aloittaa 3D-tulostamalla saman tien.

Lue lisää materiaaleista ja tuotannosta.

3D-tulostus on ekologista ja kustannustehokasta

3D-tulostaminen tarjoaa hyvinkin ekologisen vaihtoehdon prototyyppi-, kappale- ja piensarjatuotantoon. Menetelmästä käytetään toisinaan nimitystä lisäävä valmistus: nimensä mukaisesti ainetta lisätään tulostettaessa vain tarvittavat määrät. Käyttämämme pulveripetimenetelmät perustuvat myrkyttömään menetelmään eli materiaaleja sulattavaan lasersäteeseen. Myös raaka-aine itsessään on kierrätettävää. Lisäksi muotit ja lastukasat voidaan unohtaa.

Vertailussa myös tuotannon kustannukset ovat usein huomattavasti järkevämmät, erityisesti prototyyppien ja lopputuotekäyttöön menevien piensarjojen kohdalla. Tuotantonopeuden ansiosta tuotekehityksen ja muotoilun prosessit nopeutuvat huimasti.

Kun erillisiä muotteja tai lastuavaa työstöä ei tarvita, hankalan malliset tai muuten mahdottomat työkappaleet on mahdollista valmistaa suoraan käyttövalmiiksi asti. Tietysti myös yksinkertainenkin kappale syntyy usein nopeammin ja edullisemmin 3D-tulostamalla kuin valamalla tai lastuamalla. Siksi muoville tulostus tarjoaakin aitoa kilpailukykyä.

Heräsikö mielenkiintosi? Tiedustele lisää tai kysy tarjousta!

3D-Tulostus muoville

parts1
  • Kustannustehokasta
  • Ekologista
  • Suoraviivainen menetelmä
  • Soveltuu sarjatuotantoon
  • Kestävät kappaleet
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search