3D-tulostuspalvelut

Manufacturing

Palvelut

Manufacturing

Tarjoamme teollisen tason lisäävää valmistusta ja 3D-tulostuspalvelua aina prototyypeistä sarjatuotantoon. Materflow valmistaa 3D-tulostamalla metalli- ja muovituotteita teollisten toimijoiden käyttöön.

Tutustu kattaviin suunnittelu- ja 3D-tulostuspalveluihimme alla!

Sarjatuotanto

Prototyypit

Jigit, työkalut ja varaosat

Pienoismallit

Metallien 3D-Tulostuspalvelu

Metallien 3D-tulos päihittää monissa tarpeissa esimerkiksi perinteisen koneistuksen. Menetelmä on kustannustehokas ja mahdollistaa haastavienkin kappaleiden sujuvan sarjatuotannon. Lue lisää!

Muovien 3D-tulostuspalvelu

Teollisen tason 3D-printtereillä tulostetut muoviosat ovat mekaanisilta ja kemiallisilta ominaisuuksiltaan korkea- ja tasalaatuisia. Lue lisää!

Muovien 3D-Tulostus

Teollisen tason tuotantokoneilla tulostetut muoviosat ovat mekaanisilta ja kemiallisilta ominaisuuksiltaan täysin verrattavissa perinteisin menetelmin valmistettuihin osiin, ja vertailussa myös tuotannon kustannukset ovat usein huomattavasti järkevämmät, erityisesti prototyyppien ja lopputuotekäyttöön menevien piensarjojen kohdalla. Tuotantonopeuden ansiosta tuotekehityksen ja muotoilun prosessit nopeutuvat huimasti. Lue lisää materiaaleista ja tuotannosta.

3D-varaosat

Osana monipuolista 3D-tulostuspalveluamme sopimusvalmistuksena tuotettavat 3D-varaosat tehostavat toimintaa ja vähentävät kustannuksia. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että yritykset voivat säästää huomattavasti osien valmistus- ja varastointikuluissa digitaalisen varaston ja on-demand varaosatoimitusten avulla. Digitaalinen tuotekirjasto ja 3D-tulostus mahdollistavat myös osien helpon päivittämisen ja customoinnin, suoraviivaistetun toimitusketjun sekä nopeat toimitusajat. Lue lisää digitaalisesta varaosakirjastosta.

3D-tulostus ja hammasproteesit

Mallinnustyön vapaus, tuotannon nopeus, laadun varmuus ja arvokkaiden materiaalien tehokas käyttö digitaalisilla menetelmillä ammattitaitoisena 3D-palveluna. Verrattuna valantaan ja jyrsintään 3D-tulostus on nopea, tuotannoltaan skaalautuva ja kustannustehokas tapa valmistaa hammasproteeseja. 3D-tulostustekniikalla tuotetaan turvallisista ja sertifioiduista materiaaleista äärimmäisen tarkkoja tuotteita, joiden pinnanlaatu sekä yksityiskohtaiset tekstuurit ovat huippuluokkaa. Lue lisää hammasproteesien 3D-tulostuksesta.

Dental 3D Printing
Dental 3D Printing

3D-tulostus ja hammasproteesit

Mallinnustyön vapaus, tuotannon nopeus, laadun varmuus ja arvokkaiden materiaalien tehokas käyttö digitaalisilla menetelmillä. Verrattuna valantaan ja jyrsintään 3D-tulostus on nopea, tuotannoltaan skaalautuva ja kustannustehokas tapa valmistaa hammasproteeseja. 3D-tulostustekniikalla tuotetaan turvallisista ja sertifioiduista materiaaleista äärimmäisen tarkkoja tuotteita, joiden pinnanlaatu sekä yksityiskohtaiset tekstuurit ovat huippuluokkaa. Lue lisää hammasproteesien 3D-tulostuksesta.

Case Outotec:
3D-tulostus osana tuotekehitystä

Tuotekuva:
Tuotantolinjan varaosat

Metallitulostuksen
suunnitteluohjeet

Case Outotec:
3D-tulostus osana tuotekehitystä

Tuotekuva:
Tuotantolinjan varaosat

Metallitulostuksen
suunnitteluohjeet

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search