3D-Tulostuspalvelu

3D-Tulostuspalvelut: Asiantuntemusta, Yhteistyötä, Räätälöityjä Ratkaisuja ja Laatua Teollisuusasiakkaille

Materflow’n 3D-Tulostuspalvelut Teollisuudelle

Materflow tarjoaa korkealaatuisia, kustannustehokkaita ja kestäviä 3D-tulostuspalveluita teollisuusasiakkaille. Palveluvalikoimamme kattaa muovin ja metallin 3D-tulostuksen, prototyypit, sarjatuotannon sekä 3D-skannauksen.

Asiantuntijakonsultointi ja Ideoiden Jalostus

Meidän 3D-tulostuspalvelumme on avoin myös keskeneräisille ideoille. Asiantuntijamme ovat valmiita kuulemaan, millainen 3D-tulostusprojekti sinulla on mielessäsi ja auttamaan tulostusmallin suunnittelussa. Suunnittelu on tärkeä vaihe, kun tuotantotapana on 3D-tulostus, sillä se voi määrittää, onko pohtimaasi kappaletta järkevää 3D-tulostaa.

3D-Skannauspalvelu Varaosien Replikointiin

Tarjoamme erikoistunutta 3D-skannauspalvelua, joka on ihanteellinen vanhojen, vaikeaasti saatavien tai jopa kuluneiden ja rikkoutuneiden varaosien replikointiin. Tämä palvelu mahdollistaa varaosien tuotannon, vaikka alkuperäinen kappale olisi kulunut tai vaurioitunut.

Teollisuuden Asiantuntemus

Kokeneella tiimillämme on syvällistä tietoa ja asiantuntemusta eri teollisuudenaloista. Tämä mahdollistaa 3D-tulostuspalveluiden suunnittelun ja räätälöinnin juuri teidän tarpeisiinne.

Kestävä Kehitys ja Uudet Materiaalit

Sitoudumme käyttämään kestäviä toimintatapoja ja materiaaleja. Näin varmistamme pienemmän mahdollisen ympäristövaikutuksen ja edistämme vihreämpää tulevaisuutta. Kysy ympäristöystävällisistä materiaaleistamme!

Laatu ja Mekaaninen Kestävyys

Käytämme alan edistyksellisimpiä 3D-tulostusteknologioita, joiden ansiosta voimme taata poikkeuksellisen tarkkuuden ja mekaanisen kestävyyden. Varmistamme aina, että tulosteet vastaavat materiaalivalmistajan ilmoittamia ominaisuuksia.

Kustannustehokkuus ja Joustavuus

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja tehokkaat tuotantomenetelmät, joiden avulla voidaan pienentää osien tuotantokustannuksia laadusta tinkimättä. Asiantuntijamme suunnittelevat tulosteet aina niin, että voimme tuottaa mahdollisimman suuren määrän tulosteita kerralla.

Joustavuus ja Skaalautuvuus

3D-tulostuspalvelumme palvelee sekä pieniä että suuria projekteja, tarjoten joustavuutta skaalata toimintaa tarpeiden mukaan.

Jatkuva Kehitys ja Parannus

Testaamme jatkuvasti uusia menetelmiä ja materiaaleja, voidaksemme tarjota mahdollisimman laadukasta ja monipuolista palvelua asiakkaillemme. Testaamme uusia materiaaleja ensimmäisinä Suomessa ja meillä on kalustoa, jollaista löydät vain harvoilta eurooppalaisilta 3D-tulostajilta.

3D-tulostuksen ammattilaiset!

SLM 280 HL Timo Peltonen

Tutustu alla olevaan palveluvalikoimaamme ja näe, miten voimme tukea sinun projektissasi asiantuntemuksella, tiiviillä yhteistyöllä ja laatuun keskittyen

Digitaaliset varaosat

Outotec 3D-tulostusta vaativiin kohteisiin

Puhdasta vettä tuplasti tehokkaammin

Case Outotec

Digitaaliset varaosat

Finnvoda: 3D-tulosteita lopputuotteisiin