Sarjatuotanto

Sarjatuotantoa ja piensarjatuotantoa kustannustehokkaasti

Toisinaan kuulee kysyttävän, sopiiko 3D-tulostusteknologia oikeasti sarjatuotantoon. Joidenkin mielikuvissa 3D-tulosteet edustavat yhä prototyyppailua ja on totta, että menetelmä onkin tehokas tapa prototyyppien suunnitteluun. Teknologia on kuitenkin kehittynyt viime vuosien aikana niin suurin harppauksin, että nykyään 3D-printtaamalla kyetään tarjoamaan kustannustehokkaasti myös sarjatuotantoa piensarjatuotannosta isompiinkin eriin – toki niitä yksittäiskappaleita unohtamatta.

Eräs 3D-tuotantomenetelmän etu sarjatuotannossa on, että se karsii pois ylimääräiset ja raskaat sarjatuotantoon liittyvät alkuinvestoinnit, kuten muotti- ja työkaluvalmistuksen ym. eilispäivän sarjatuotantoihin liittyvät tarpeet. Nyrkkisääntönä voisi sanoa, että mitä kalliimpaa muotin valmistaminen olisi, sitä edullisempaa kappale on valmistaa printtaamalla.

3D-sarjatuotannon laatu on huippuluokkaa

Myös laatutekijät ovat merkittävä syy hyödyntää 3D-teknologiaa sarjatuotannon tarpeissa. Käyttämämme huipputason teolliset 3D-printterit tuottavat niin laadukasta jälkeä, ettei valmista kappaletta edes erota 3D-tulosteeksi, olipa kyse sitten metalli- tai muovitulosteesta.

Lopuksi on syytä mainita myös teknologian räätälöitävyys ja mukautuvaisuus: isommatkin muutokset tai ominaisuuksien lisäykset onnistuvat helposti ja nopeasti 3D-suunnitteluohjelman avulla, minkä jälkeen sarjatuotantoa voidaan jatkaa suoraan lennosta ilman ylimääräisten kustannusten syntymistä.

Tarjoamme sarjatuotantoa, kappalevalmistusta ja piensarjatuotantoa teollisuudelle ja muille yrityksille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sarjatuotanto

Tuotantoajoon pinotut osat mallinnettuna tulostuskammioon.
  • Sarjakoko:
    100–50 000 kpl
  • Toimitusaika:
    Asiakkaan toiveen mukaan
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search