Sarjatuotanto

Sarjatuotantoa ja piensarjatuotantoa kustannustehokkaasti

Sopiiko 3D-tulostusteknologia myös sarjatuotantoon? -Kyllä sopii!

Teknologia on kehittynyt viime vuosien aikana niin suurin harppauksin, että nykyään 3D-tulostusteknologian avulla kyetään tarjoamaan kustannustehokkaasti myös sarjatuotantoa. Skaala 3D-tuotannossa on siis laaja aina yksittäiskappaleista piensarjatuotantoon ja suurempien erien sarjatuotantoon. 

Materflow tarjoaa sarjatuotantoa ja piensarjatuotantoa kustannustehokkaasti 3D- tulostusteknologian avulla korkealaatuisiin muovi- ja metallituotteisiin.

3D-tuotantomenetelmä karsii pois kalliit alkuinvestoinnit

Yksi 3D-tuotantomenetelmän eduista sarjatuotannossa on, että menetelmä karsii pois ylimääräiset ja raskaat sarjatuotantoon liittyvät alkuinvestoinnit. 3D-tuotantomenetelmässä ei tarvita muotti- ja työkaluvalmistusta, jolloin tuote saadaan markkinoille ilman odottelua. 

Vielä on syytä mainita myös teknologian räätälöitävyys ja mukautuvaisuus. Suuremmatkin muutokset tai ominaisuuksien lisäykset onnistuvat helposti ja nopeasti 3D-suunnitteluohjelman avulla. 

3D-sarjatuotannon laatu on huippuluokkaa

Myös laatutekijät ovat merkittävä syy hyödyntää 3D-teknologiaa sarjatuotannon tarpeissa. Materflown huipputason teolliset 3D-tulostuslaitteet tuottavat niin laadukasta jälkeä, ettei valmista kappaletta erota 3D-tulosteeksi, olipa kyse sitten metalli- tai muovitulosteesta.

Sarjatuotantoa voidaan tehdä siis suoraan suunnittelupöydältä ilman ylimääräisten kustannusten syntymistä, mikä sallii tuotteen päivittämisen sen elinkaaren aikana!

Tarjoamme kappalevalmistusta, piensarjatuotantoa ja sarjatuotantoa teollisuudelle ja muille yrityksille. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sarjatuotanto

Tuotantoajoon pinotut osat mallinnettuna tulostuskammioon.
  • Sarjakoko:
    100–50 000 kpl
  • Toimitusaika:
    Asiakkaan toiveen mukaan

Start typing and press Enter to search