Prototyypit

Prototyypin valmistus 3D-teknologialla

3D-printtaamalla valmistetut prototyypit jouduttavat tuotekehitystä, puhumattakaan menetelmän lyömättömästä kustannustehokkuudesta. Perinteisillä menetelmillä valmistettujen prototyyppien kohdalla puhutaan helposti korkeista kustannuksista, joita 3D-teknologiaa hyödyntämällä on taas mahdollista karsia huomattavasti.

Esimerkiksi työkalu- ja muottivalmistusta ei tarvita ollenkaan, vaan tuote saadaan suoraan tulostumaan digitaaliselta suunnittelupöydältä – ja muutoksetkin onnistuvat suoraan lennosta. Tällainen suoraviivaisuus luonnollisesti myös nopeuttaa prototyyppailua todella paljon verrattuna vanhoihin keinoihin, joihin liittyy mm. koneistamista ja muotteja.

Laadukkaat prototyypit 3D-menetelmällä

Modernilla 3D-tulostusteknologialla tuotetun kappaleen laatu – puhuttiin sitten metalli- tai muovitulosteista – ei häviä ollenkaan perinteisillä menetelmillä valmistetuille prototyypeille. Päin vastoin, käytännössä tulostimessa syntyy jo heti käyttövalmis kappale, joka voi olla silti melko monimutkainenkin: 3D-printterit kykenevät tulostamaan helposti myös geometrialtaan haastavan mallisia ja monitahoisia osia.

Kun prototyyppi on saatu valmiiksi, on 3D-teknologiaa hyödyntämällä helppoa siirtyä suoraan myös sarjatuotantoon. Toimimme luotettavana kumppanina koko prosessin ajan, prototyyppien valmistuksesta varsinaiseen sarjatuotantoon. Jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää prototyypeistä ja niiden valmistuksesta!

Prototyyppien valmistus

piirrustus-6
  • Kustannustehokasta ja nopeaa
  • Laatu ei häviä perinteisille menetelmille
Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search