Prototyypit

3D-tulostuksella valmistetut prototyypit nopeuttavat tuotekehitystä. Menetelmä on myös huomattavan kustannustehokas verrattuna perinteisiin menetelmiin.

3D-tulostuksessa ei esimerkiksi työkalu- ja muottivalmistusta tarvita lainkaan. Tuote saadaan tulostumaan suoraan digitaaliselta suunnittelupöydältä. Myös muutosten tekeminen onnistuu suoraan digitaalisesti.

Luonnollisesti prototyyppien tekeminen suoraviivaisesti 3D-tulostuksen avulla nopeuttaa prosessia huomattavasti. Myös kustannuksia pystytään karsimaan 3D-teknologiaa hyödyntämällä.

Laadukkaat prototyypit 3D-tulostamalla

Modernilla 3D-tulostusteknologialla tuotetun kappaleen laatu on korkea. Oli sitten kyseessä metalli- tai muovitulosteet. Käytännössä tulostimessa syntyy mekaanisesti kestävä ja mittatarkka kappale, jota voi käyttää lopputuotesovelluksissa sellaisenaan.

Kappale voi olla monimutkainenkin, sillä teolliset 3D-tulostimet kykenevät tulostamaan helposti myös geometrialtaan haastavan mallisia ja monitahoisia osia. Kun prototyyppi on saatu valmiiksi, on helppoa siirtyä suoraan myös sarjatuotantoon 3D-teknologiaa hyödyntämällä.

Toimimme luotettavana kumppanina koko prosessin ajan prototyyppien valmistuksesta varsinaiseen sarjatuotantoon. Jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää prototyypeistä ja niiden valmistuksesta!

Prototyyppien valmistus

piirrustus-6
  • Kustannustehokasta ja nopeaa
  • Laatu ei häviä perinteisille menetelmille