TPU kumi sarjatuotantoon ja prototyyppeihin

Kehitimme kumituotantoa päivittämällä materiaalimme markkinajohtajan jauheeseen. Saksalainen AM Polymers on yksi alan maineikkaimmista jauhevalmistajista: heidät tunnetaan globaalisti osaamisestaan tuotekehityksen ja materiaalien tasalaatuisuuden saralla. Meitä taas on taputeltu selkään mittatarkkojen ja mekaanisilta ominaisuuksiltaan jämptien printtien johdosta, joten nytpä uskallamme kehaista, että sintraamme AM Polymersin jauheesta tämän maan laadukkaimmat TPU-tuotteet. Erinomainen TPU kumi sarjatuotantoon ja prototyyppeihin.

3D-tulostuksessa TPU tunnetaan hyvänä materiaalina piensarjatuotantoon soveltuvissa applikaatioissa. Sitä käytetään erityisesti automaatiopuolella, ortopedisissa sovelluksissa varsinkin lenkkarivalmistajien keskuudessa sekä tiivisteinä mm. auto- ja ikkunateollisuudessa. Autoihin liittyen meillä on myös firmakohtaista kokemusta, sillä toimarimme Timo paikkaili tallissaan legendaarisen Ford Taunuksensa moottoria tekemällään custom-tiivisteellä. Timon empiirinen koe osoitti, että ROLASERIT® TPU kestää hyvinkin kovaa ajoa.

ROLASERIT® TPU:n keskeiset mekaaniset ominaisuudet:

  • Young’s modulus [N/mm²]: 65
  • Tensile strength [N/mm²]: 10
  • Elongation at break in %: 550

Verrattuna aiemmin käyttämäämme ULTRASINT® TPU 88A -materiaaliin:

  • lisää elastisuutta
  • hivenen sileämpi pinnanlaatu
  • parannusta mittatarkkuudessa ja yksityiskohtien terävyydessä

Voit lukea lisää TPU-tuotannostamme täältä.

3D-tulosteiden suunnittelun ja valmistuksen lisäksi Materflow auttaa yrityksiä hahmottamaan ja ottamaan 3D-tulostuksen mahdollisuuksia osaksi liiketoimintaa, muotoilua sekä konetekniikan ratkaisuja.

Recent Posts