SLM Metal 3D Printing

Ruostumaton teräs 15-5 PH

Esiseostettu ruostumaton teräs, jonka kemiallinen koostumus vastaa DIN 1.4540 ja UNSS15500 luokitteluja. Materiaali on hyvin samankaltainen 17-4 teräksen kanssa.

Materiaalilla on hyvä korroosionkestävyys ja erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, etenkin erkauttamiskarkaistussa muodossaan. Tämän tyyppistä terästä käytetään laajasti useissa erilaisissa terveysalan-, avaruusalan- ja teollisuuden sovelluksissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat osat, jotka vaativat korkeaa korroosionkestoa, sterilisoitavuutta tai erityisen suurta kovuutta ja lujuutta.

Materiaalin käyttökohteisiin kuuluvat funktionaaliset prototyypit, piensarja ja yksilölliset tuotteet, sekä varaosat. Standardi prosessiparametreina käytetään kokonaan sulatusta, 40 um kerrospaksuutta. Standardi parametrejä käyttämällä mekaaniset ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia kaikissa suunnissa.

PH1 materiaalista valmistettuja osia voidaan koneistaa, kipinätyöstää, hitsata, kuulapuhaltaa, kiillottaa ja pinnoittaa.

3D-tulostustekniikka: EOS DMLS (SLM)
Tulostuskammio/max koko: 250mm x 250mm x 185 mm
Kerrospaksuus: 20-40 um
Tyypillinen tarkkuus:  ± 0,1mm (Riippuu myös geometriasta)

Lue lisää:
> Selective Laser Melting
> Metallitulostuksen suunnitteluohjeet

Huomio!

Tarkemmat mekaaniset ominaisuudet löytyvät valmistajan datalehtisestä. Huomioi, että lämpökäsittelyllä on merkittävä vaikutus ominaisuuksiin.

Mekaaniset ominaisuudet 

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search