Farsoon Flight 403P Fiber Laser Sintering

FS3300PA-F

PA1212-pohjainen nylon, jota käytetään SLS-tulostusmenetelmässä. Materiaali on kehitetty Farsoon Flight koneiden kuitulaserin kanssa yhteensopivaksi. Tällä materiaalilla huipputehokkaasta laserista saadaan valtavasti enemmän tehoa ulos, jolloin tulostus on nopeaa ja jälki parempaa. Jäykkyys ja suuri lujuus sekä erinomainen kemiallinen kestävyys tekevät siitä hyvän ja toimivan teknisen muovin. Suuri tuotantokapasiteetti auttaa myös prototyyppivalmistuksessa sekä hintatason että nopean toimitusaikataulun puolesta.

Flight teknologialla prosessoitaessa materiaalilla saadaan aikaan homogeenisempi energiajakauma, jolloin syntyvät kappaleet ovat tasalaatuisempia. Teknologiassa uutta on myös säädettävä laserin säteen halkaisija, joka voidaan mukauttaa erilaisiin geometrioihin. Tällöin päästään parhaimmillaan 0.3 mm seinämäpaksuuksiin, jotka ovat normaalisti ennenkuulumattomia.

Käyttökohteet

Erinomainen materiaali sarjavalmistukseen. Materiaali on suunniteltu loppukäyttöä varten. Pinnanlaatu on hyvä ja väriltään kappaleet ovat mustia. Jälkikäsittelyä ei käytännössä tarvita ollenkaan. Täysin toimivat lopputuotteet ovat siis pääkohderyhmä tälle materiaalille. Mekaanisista ominaisuuksista johtuen materiaalia käytetään yleisesti korvaamaan esim. ruiskuvalettuja tuotteita silloin, kun muotin valmistus ei ole taloudellisesti kannattavaa esim. piensarjatuotantojen kohdalla

Pintakäsittely

Materiaali on lasikuulauksen jälkeen lähes yhtä sileää, kuin mitä PA2200 täryhiottuna. Olemme tehneet hiontakokeita ja pinnanlaadussa ei tapahtunut merkittäviä muutoksia. Tämä tarkoittaa, että tulostuksen ja lasikuulauksen jälkeen kappaleet ovat valmiita käytettäväksi, tämä vähentää merkittävästi prosessointiaikaa, jolloin kappaleet saadaan käyttöön nopeammin. Musta väri sopii erinomaisesti lähes kaikkiin teollisiin aplikaatioihin.

3D-tulostustekniikka: Farsoon Flight (SLS)
Tulostuskammio/max koko: 375mm x 375 mm x 500 mm
Kerrospaksuus: 100 um
Tyypillinen tarkkuus: ± 0,2mm + ± 0,1mm/100mm

Mekaaniset ominaisuudet

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search