Spare Part 3D Printing PA2200 PA3200GF

PA2210 FR – UL 94 V-0

Yleiset käyttökohteet

PA2210 FR PA12-pohjainen nylon, joka on mekaanisilta ominaisuuksiltaan pääpiirteittäin PA2200-materiaalia vastaava. UL94 / V-0 on myös FAR 25.853 -testattu, paloluokiteltu ja halogeenivapaa.

Materiaali on alunperin suunniteltu ilmailuteollisuuteen haastavien lopputuotekappaleiden valmistamiseen, mutta sopii hyvin myös elektroniikka- ja ajoneuvoteollisuuden paloluokitusta vaativiin käyttökohteisiin sekä komponenttien ns. kenttätestaukseen.

Erityisominaisuutena tulipalon syttyessä pintaan muodostuu palamista hidastava hiilikerros. Huomioi tekniset paloluokituksen vaatimat mekaaniset ominaisuudet osia suunnitellessa! Esim. suositeltu seinämäpaksuus kappaleille on 2 mm, jotta halutut paloluokat saavutetaan.

Esimerkkejä käyttöaloista:

  • Ilmailuteollisuus
  • Elektroniikka
  • Autoteollisuus
  • Junat ja muu teollisuus

Pintakäsittely

Yleisin pintakäsittely on värjäys: muovi on mahdollista värjätä ns. ”uppovärjäämällä” mihin tahansa perusväriin, jolloin pinnasta tulee tasainen ja sen paksuus ei muutu kuten maalatessa. Lisäksi se on mahdollista täryhioa sileämmäksi, jolloin pinnanlaatu muistuttaa enemmän ruiskupainevalettua kappaletta.

3D-tulostustekniikka: Selective Laser Sintering (SLS)
Tulostuskammio/max koko: 320 mm x 320 mm x 600 mm
Kerrospaksuus: 150 um
Tyypillinen tarkkuus: ± 0,25mm + ± 0,1mm/100mm

Mekaaniset ominaisuudet

Start typing and press Enter to search