Palvelut

Teollinen 3D-tulostus

Suunnittelemme ja valmistamme 3D-tulostettuja metalli- ja muovituotteita teollisten toimijoiden käyttöön.

Sarjatuotanto

Prototyypit

Jigit, työkalut ja varaosat

Pienoismallit

Materflow

Materflow Oy on vuonna 2013 perustettu lisäävään valmistukseen ja 3D-tulostusteknologiaan keskittyvä yritys ja yksi Pohjoismaiden johtavista alan toimijoista. Asiakkaitamme ovat teollisuussektorilla toimivat kotimaiset ja kansainväliset yritykset, jotka pyrkivät kehittämään tuotteitaan, toimitusketjujaan ja tuotantoprosessejaan kannattavampaan ja kestävämpään suuntaan. 3D-tulosteiden tuotannon lisäksi autamme yrityksiä hahmottamaan lisäävän valmistuksen mahdollisuuksia osana liiketoimintaa, tuotekehitystä, muotoilua sekä konetekniikan ratkaisuja.

Metallien 3D-Tulostus

Metallien 3D-tulostusta käytetään korvaamaan koneistettuja tai valettuja osia. 3D-tulostus on sopiva ja kustannustehokas vaihtoehto piensarjatuotannolle tai kun tarvitaan ratkaisuja, joita on hankala tai mahdoton valmistaa perinteisillä teknologioilla. Siirtyminen koneistuksesta tulostukseen saattaa parhaimmillaan laskea osan tuotantokustannuksia huomattavasti. Osien suoraviivainen valmistus keventää myös logistiikkaa ja lyhentää tuotantokatkoja. Lue lisää materiaaleista ja tuotannosta.

Muovien 3D-Tulostus

Teollisen tason tuotantokoneilla tulostetut muoviosat ovat mekaanisilta ja kemiallisilta ominaisuuksiltaan täysin verrattavissa perinteisin menetelmin valmistettuihin osiin, ja vertailussa myös tuotannon kustannukset ovat usein huomattavasti järkevämmät, erityisesti prototyyppien ja lopputuotekäyttöön menevien piensarjojen kohdalla. Tuotantonopeuden ansiosta tuotekehityksen ja muotoilun prosessit nopeutuvat huimasti. Lue lisää materiaaleista ja tuotannosta.

3D-varaosat

Sopimusvalmistuksena tuotettavat 3D-varaosat tehostavat toimintaa ja vähentävät kustannuksia. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että yritykset voivat säästää huomattavasti osien valmistus- ja varastointikuluissa digitaalisen varaston ja on-demand varaosatoimitusten avulla. Digitaalinen tuotekirjasto ja 3D-tulostus mahdollistavat myös osien helpon päivittämisen ja customoinnin, suoraviivaistetun toimitusketjun sekä nopeat toimitusajat. Lue lisää digitaalisesta varaosakirjastosta.

Projektien työnkulku

 • Suunnittelu

  Arvioimme tuotteen tai tuotesarjan käyttötarpeen, valmistettavuuden sekä tuotannon kustannukset ja aikataulun.

 • Mallintaminen

  Laadimme tuotteesta digitaalisen mallin tai tarvittaessa optimoimme olemassa olevaa mallia.

 • Tuotanto

  Tuotteen tai tuotesarjan tuotanto tarpeen mukaan.

 • Jälkikäsittely

  Tuotteen tai tuotesarjan tuotannon jälkeiset käsittelyt tarpeen mukaan.

 • Toimitus

  Valmiin tuotteen tai tuotesarjan toimitus sopimuksen mukaan.

Ota Yhteyttä

Jätä viesti meille niin palaamme asiaan pikapuoliin!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search